27/11 söndag

Lite bilder från meadow lights, en samling lysande julpynt som blev lite för stor att ha i trädgården så han flyttade ut delar av den på åkern bredvid. Det var så galet mycket så man blev helt paff.

22/11 tisdag

Firar tre dagar thanksgiving ledigt med en bild från utflykten i söndags.




19/11 lördag

Idag är den 19 november. Grannarna har redan satt upp sin vita, glittriga plastgran samtidigt som vi fortsätter äta eftermiddagsfika utomhus.

15/11 Tisdag

Tänk vad vackert väder kan göra med en vecka! Jag njuter av att gå runt i shorts och T-shirt, att åka nedkabbat kl sju på kvällen. I dag hyrde vi tennisbanor igen precis som förra tisdagen. Kensie kunde tyvärr inte hänga med denna gången eftersom han hade ett viktigt spanska prov imorgon, men återigen gjorde de 23 graderna susen och gjorde det trots allt rätt trevligt. Hampus sprang runt och letade efter bollar i buskarna. När vi var färdiga visade han stolt upp dagens skörd på en 15 bollar hur många som är speldugliga var en annan fråga.

13/11 söndag

I dag spelade vi ticket to ride hela familjen och gissa vad, jag vann!
Jag som bara vunnit en gång innan :D

Jag vann över Lovisa med nio poäng tack vare den 10 poängs bonus man får när man har längst bana.

12/11 lördag

Hemma igen efter trevliga dagar!
Det var hela LYO (lutheren youth organisation) som var samlad och vårt huvudmål med träffen var att rösta fram nya representanter, men vi gjorde en massa annat roligt också. Som att vandra och sitta på bryggan.




Gigantiskt kors vid utomhuskyrkan i skogen.


11/11 fredag

Idag är är det Veterans Day och jag är ledig. Tyvärr fick jag spendera förmiddagen på att skriva ett arbete om varför dinosaurierna dog ut.


Förmiddagsfikat intogs utomhus (haha) men det börjar snart bli lite för kalt även i solen.


Nu ska jag iväg till något ungdomsgruppsmöte vet inte riktigt vad det är men vi får väll se!

9/11 onsdag

Oj, här har det inte hänt så mycket! Det var närmre en vecka sen jag skrev sist. Desto mer har det hänt i verkligheten! (som tur är) Helgen tillbringade jag mest på golvet med Lovisa och hennes nya sällskapsspel ticket to ride. (julklapps tips)Det tar inte mer än 40 minuter att spela men vi spelade om och om igen ända tills jag vann. Det tog ett tag och efteråt räknade vi ut att vi nog hade spelat det sju-åtta gånger totalt! Vi tog också med två grannkompisar till en modelltågutställning. Det var häftigt att de alla olika miljöer de hade byggt upp och ska jag vara ärlig så tittade jag nog mer på dem än på själva tågen.
I måndagskväll började jag och mamma på vår akrylkurs på konsthuset i Cary. Vi var en liten grupp på åtta som efter genomgången av färgläran satte igång att måla av paprikorna i olika färger. Och trots att jag sänkte medelåldern rejält var det väldigt roligt speciellt när det var några jag blev nöjd med!

3/11 torsdag

Jag bröt mot den amerikanska kulturen idag genom att strunta i skolbussen och gå hem istället. Det tog typ 40 minuter att gå de fyra kilometerna, men det var det absolut värt det. I skuggan var det 18 grader varmt och jag bara njöt av att få slippa sitta i en varm stökig buss... Jag lärde mig också saker på vägen till exempel hur ett överkört rådjur ser ut och vilken övergångsställes knapp som leder till vilket övergångs ställe. (inte så lätt som man skulle kunna tro eftersom det sitter två exakt likadana på varje pinne)

2/11 onsdag

Halloween är över och julen är här!
Trots att det är över 50 dagar kvar till jul har vissa redan börjat pynta igen. Första julpyntet sågs redan 31 oktober i ett köpcentrum i Raleigh och nej, det var inte i en affär utan hela köpcentret var pyntat med gröna girlanger och mångfärgade julgranskulor. Nu är det inte lik och gravstenar som gäller längre utan plastgirlander, kulor och glitter i alla färger!

(pappas bild)

RSS 2.0