sista mars

Förutom att skypa med konfakompisar som är på sin sista återträff (dagens höjdpunkt), gjorde jag, Hampus och Lovisa ett litet påsklandskap i papper.

29/3 påsklov

Så nu har jag vist påsklov, det har precis börjat men jag är redan rastlös jag har ju inga läxor att göra!
En liten bild från förra påsken

24/3 Charleston

Förra (eller förr förra) helgen var vi i Charleston, som är en av de äldsta städerna i USA. Staden ligger vid South Carolina (logiskt nog söder om North Carolina). Men redan på fredagen satte födelsedagsfirandet igång. Vi hade early release så direkt efter skolan stack Jag och tre kompisar till Red Robbin och åt hamburgare sen kollade vi på the vaw. Samma kväll var jag och Lovisa inbjudna till övernattning hos kompisarna rakt över gatan. På lördagsmorgonen stack vi till baka hem, satte oss i bilen och åkte iväg.

När vi hade parkerat bilen i det bevuxna turistparkeringshuset (Charleston är en poppulär turistort) och klivit ut kändes det som man hade hamnat i en stad någonstans i södra Europa. Husen var gamla, vädret var varmt och det växte palmer överallt. Vi spenderade hela lördagen i själva stan, och eftersom det var St. Patriks dag gick många runt i gröna kläder och badade i de gröna fontänerna.
kullerstensgatan
Att det är så varmt på min födelsedag så att man kan sitta på stranden i badkläder och titta ut över Atlanten inträffar inte så ofta, men i år var det tillräckligt varmt, dock bara 17-18 grader i vattnet.

12/3 Graduation and Museum

I Lördags state vi oss i bilen vid halv sju och körde de tre timmarna ner till Charlotte. Där var vi på Jespers graduation med fika efteråt och körde sedan der till Billy Graham museét. Billy var en känd evangelist från mitten av 1900 talet och framåt. Museét hade ett genomgående tema av bondgård, eftersom billy var uppvuxen på en gård, men det var otroligt snyggt gjort.
Taket
Sen åkte vi hem.

3/5 I've got a haircut

Blandade fakta om just nu:
Har klippt mig.
Längtar hem till Sverige men att inte bort från USA.
Åker med familjen till Charlotte i helgen för att vara med på Jespers skolavslutning och för att äntligen få hem honom igen.
Känner mig gammal när jag berättar att jag fyller sjutton om två veckor vilket antagligen mest beror på att jag går i samma klass med folk som är minst ett år yngre än vad jag är.

RSS 2.0