Soligt plugg

En konstig blandning mellan skola och sommarlov...


Lazy day in bondspark

Idag var det lazy day i bondspark och de partytälten stod uppradade längst med promenadstigarna. I tälten sod det allt från konstnärer som visade sina verk till företag som mäst bara gjorde reklam.
Jag vet inte om jag skulle kallat det lazy day för vi gick från tält till tält och tittade på en väldigmassa grejer, allt från balongvikningar till ihopsvätsade tandläkarscener.

Reflektor!

Idag kom äntligen min reflektor jag fick av Jesper i födelsedagspresent!

(Det är typ en spegel man använder för att rikta ljuset dit man vill.)
Silvrig på ena sidan (kallare ljus)
Och guldig på den andra (varmare)
ihopfällbar

chocolate chip cookies

I lördags bakade jag och Lovisa en stor sats chocolate chip cookies, det blev 68 fast det enligt amerikanska mått bara skulle bli 48...

På bilden håller jag på att klistra ihop de sista bilderna på mitt foto projekt. Så här någonting hoppas jag det blir.


Jordgubbsplockning


16/4

Idag är det en sån där skön kväll, läxorna är (typ) klara och utomhus temperaturen är fortfarande varmare än inomhustemperaturen trots att man inte ser mer än reflektioner an solens stråla. Försökte få känslan på bild, men det var svårt, mysigt var det i alla fall, synd bara att boken tog slut...

Lite kort från ikväll

Kom precis hem efter en utomhuskonsert i en korsning mitt i dowt town Cary (de hade ställt blinkande polisbilar på tvären över gatorna så att inga bilar kunde komma förbi). Det hela började med Zumba så att alla skulle få upp värmen. Tyvärr hade jag inte kameran med mig så jag kund få en bild på det... När det verkligen började vad det nästan dags för oss att hämta Lovisa som hade varit på sin målarkurs under tiden.

11 april

Tre dagar skola har gått och jag önskar mig redan ett lov till...
Inte för att jag inte trivs eller ogillar 55 minuter lunch i den härliga solen.
Men för att jag kommer fortsätta ha vikarier i bilg hala denna veckan (Mrs. Hansens mamma dog), att Mr. Saadipour har get oss ett jättearbete i engelska (research-essay about survivors).

Kristus är uppstånden!

Ja han är sannerligen uppstånden!

Good Friday


Jesus på Korset

Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog i vårt ställe, medan vi ännu var syndare.
Rom 5:8

Jesus i Getsemane


5/4

Här är lite bilder från kusten.
Vi klättrade upp i en fyr...
åkte jeep...
och tittade på vildhästar.

april, april

Efter kyrkan tänkte vi oss till en park, det var bara så att vi inte var de enda som denna soliga dag tänkt så. Folk hade perkerat över allt, och de två poliser som jobbade med att ge ala felperkerade bilar böter hade fullt upp. Tillslut, efter lång väntan på lediga perkering gav vi upp och körde till en soccer park och åt våra medhavda pizzor i gröngraset. Då såg vi en skylt som det stod polo på och vi undrade vilken sorts polo som spelas på fotbollsplan (vattenpolo är ju lite svårt). Det visade sig vara hästpolo. Det är tre personer i varje lag som rider runt med jättestora krocket klubbor på forbollsplan och försöker knocka en vit boll i mål.

RSS 2.0